Christian Dijkhof nieuwe voorzitter OvFD

Christian Dijkhof (42) is vanmiddag door de Algemene Ledenvergadering gekozen als nieuwe voorzitter van de OvFD. Christian volgt daarmee Karel Pauw op, die deze functie negen jaar heeft vervuld. Vanaf 2003 als voorzitter van de VvHN en vanaf 2009 – na een fusie van de VvHN met de FKO – als voorzitter van de OvFD.

Christian Dijkhof is al jarenlang werkzaam in de financiële branche. Na zijn HEAO-opleiding Commerciële Economie is hij in 1996 assurantiekantoor Dijkhof & Partners gestart. In 1999 richtte hij vervolgens HypotheekCompany op; een franchiseformule voor assurantietussenpersonen.

Christian is trots op zijn benoeming tot voorzitter van de OvFD. “Trots, omdat ik de OvFD de afgelopen jaren heb zien groeien tot een professionele, gedreven en ambitieuze belangenbehartiger. Trots ook op de concrete – en soms wat minder tastbare – resultaten. Aan de andere kant voel ik ook een zekere bescheidenheid om iemand te mogen opvolgen als Karel Pauw, die vol overtuiging van de OvFD een organisatie heeft gemaakt die een brede, relevante belangenbehartiging voert. Ik realiseer me verder ook welke enorme uitdagingen er nog voor ons liggen. Het is duidelijk dat er op dit moment – meer dan ooit – behoefte is aan een sterke lobby en ik zal me met volledige overgave inzetten voor een branche waarin het goed is om te werken en die het respect van de consument verdient en krijgt!”

Bron: Eufin, klik hier voor de website

 

Terug naar het overzicht
HypotheekDesk
©2024 HypotheekDesk | privacy statement | disclaimer