Persbericht: HypotheekDesk lanceert nieuwe website

Op 3 mei 2012 lanceert HypotheekDesk de nieuwe website www.hypotheekdesk.nl

Frisse kleuren, een nieuwe slogan “Kracht van Kennis” en een professionele uitstraling zijn kenmerkend voor deze nieuwe website.

Samen met de aangesloten kantoren is onlangs het doel, de route en strategie voor de komende jaren bepaald. “Hierbij hoort een nieuwe huisstijl en nieuwe slogan. HypotheekDesk staat in de markt bekend als kwaliteitslabel. Om dat nog meer te onderstrepen hebben wij gekozen voor de slogan “Kracht van Kennis” die in alle uitingen naar voren komt”, aldus Christian Dijkhof, directeur van HypotheekDesk Nederland.

HypotheekDesk is een franchiseformule. Zij heeft als missie het ondersteunen van de zelfstandige ondernemer in de financiële dienstverlening die voldoen aan een duidelijk omschreven profiel. Waarbij sterke focus ligt op hoogwaardig advies en hoogstaand kennisniveau. Geen omzetverplichtingen en geen procentuele afdrachten, maar een transparant businessmodel op basis van vrij ondernemerschap vormen de basis van een toekomstproof concept. HypotheekDesk vindt dat in deze roerige tijden Franchisenemers zich volledig moeten kunnen concentreren op de advisering. Daarom bieden ze een sterke merknaam, marketing, opleidingen en compliance voor een heldere maandfee van € 450,=. Daarnaast kun je facultatief gebruik maken van een breed assortiment.

Terug naar het overzicht
HypotheekDesk
©2024 HypotheekDesk | privacy statement | disclaimer