Persbericht: Vernieuwd HypotheekDesk klaar voor de toekomst!

Met 15 aangesloten vestigingen en een nieuw elan ziet HypotheekDesk de toekomst zonnig tegemoet. “Het was goed te voelen hoe betrokken en enthousiast de kantoren sinds de overname hebben gereageerd”, aldus Christian Dijkhof, directeur van HypotheekDesk Nederland. Samen met de kantoren is het doel, de route en strategie voor de komende jaren bepaald. “Het provisieverbod in 2013, wij zijn er klaar voor!” zegt Dijkhof.

Transparante franchise

Geen omzetverplichtingen en geen procentuele afdrachten, maar een transparant businessmodel op basis van vrij ondernemerschap vormen de basis van een toekomstproof concept. “In deze roerige tijden moeten Franchisenemers zich volledig kunnen concentreren op de advisering”, aldus Dijkhof. “Wij bieden een sterke merknaam, marketing, opleidingen en compliance. Een heldere maandelijkse fee van € 450,= in ruil voor duidelijke dienstverlening”, gaat Dijkhof verder.

Kwaliteitslabel

In de markt staat HypotheekDesk bekend als kwaliteitslabel. “Blijven investeren in kennis en het bieden van kwalitatief ondernemerschap is één van onze speerpunten voor de toekomst. Daarnaast zijn wij op zoek naar kantoren die zich herkennen in bovengenoemde eigenschappen”, aldus Dijkhof. Het streven is om binnen 3 jaar uit te groeien tot 50 aangesloten kantoren. Meer informatie vindt u op www.hypotheekdesk.nl. Het vernieuwde HypotheekDesk is klaar voor de toekomst!

Terug naar het overzicht
HypotheekDesk
©2024 HypotheekDesk | privacy statement | disclaimer