Deelnemer worden van HypotheekDesk?

De kracht van kennis is: Elkaar sterker maken
HypotheekDesk is dé hypotheekformule voor onafhankelijke en objectieve adviseurs. Deze adviseurs kenmerken zich door hoogwaardige kennis en een moderne visie op (hypotheek) advisering. Alle handelingen staan volledig in het teken van klantbelang.

Waarom aansluiten bij HypotheekDesk?
Als adviseur herkent u de noodzaak u te concentreren op uw kerntaken; het adviseren van klanten. Daarom sluit u zich aan bij HypotheekDesk; samenwerken maakt mogelijk dat u een duidelijke focus heeft op deze belangrijke kerntaak. HypotheekDesk kenmerkt zich door heldere, duidelijke spelregels in een model dat past in de huidige tijdgeest en aansluit bij de behoeftes van de toekomst. Als u de kracht en de schaalvoordelen van een groter geheel erkent, maar u toch graag individueel ontplooit, sluit u dan aan bij HypotheekDesk; de kracht van kennis!

Wat biedt HypotheekDesk?
HypotheekDesk heeft u het volgende te bieden:
1. Gebruik naam, logo en huisstijl
2. Landelijke website
3. Regelmatige kennisworkshops op bovenwettelijk nivo
4. Marketingondersteuning
5. WFT & Compliance advies
6. Een shop-in-shop concept voor integratie in eigen onderneming of
7. Een ready to use vestiging tegen lage kosten

De Kracht van Luisteren
Luisteren is de basis van een goed gesprek. Ervaar het zelf en maak nu een afspraak om te kijken wat HypotheekDesk voor u kan betekenen. U ontvangt dan tevens de unieke HypotheekDesk Headphone en kennisbox met alle informatie over HypotheekDesk.

Bel 053-4802403 of stuur een mail naar info@hypotheekdesk.nl voor nadere informatie. 

bannersite

 

HypotheekDesk
©2024 HypotheekDesk | privacy statement | disclaimer