Kantoorinformatie

Van harte welkom op de website van HypotheekDesk Haaksbergen.

Het is onze missie om hypotheek- en financieel advies zo begrijpelijk mogelijk te maken, tegen een zo goed mogelijke prijs. Omdat wij met nagenoeg alle geldverstrekkers zaken kunnen doen, heeft u altijd de juiste mix van de scherpste tarieven tegen de beste voorwaarden.

Uw adviseurs, Maarten Nijland en Arjan Kobus, zijn zeer servicegericht en zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op al uw financiële vragen. Dat kan bij ons op kantoor, maar ook bij u thuis; zowel overdag als ’s avonds en in het weekend als dat u beter uitkomt.

Maarten en Arjan hebben jaren samengewerkt bij een bank, op de afdeling Private Banking. Zowel Maarten als Arjan hebben de filosofie, dat er altijd naar de mens achter de financiën moet worden gekeken. De klant bepaalt de dienstverlening die bij hem of haar hoort. Op onze website ziet u wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Samen hebben ze besloten de samenwerking die zo gangbaar was bij Private Banking klanten, voor iedereen te leveren. Zo krijgt u altijd het beste advies met de bij u passende begeleiding, tegen de best passende prijs.

Kom eens langs op ons kantoor in Haaksbergen, of iedere woensdagmiddag van 12.30 – 17.00 uur in Business Center Hengelandt in Hengevelde, of neem contact met ons op voor een afspraak! Wij staan u graag te woord.

Meer informatie? Ga naar de website www.hypotheekdeskhaaksbergen.nl

HypotheekDesk
©2022 HypotheekDesk | privacy statement | disclaimer